Vantaan Uimakoulut Hakunila

Uimakoulut Syksy 2014

 

Lasten ja aikuisten uimakoulut

 

Syksyllä 2014 lasten ja aikuisten uimakoulutoiminnoista vastaavat vantaalaiset uimaseurat. Kurssit järjestetään yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa. Kurssin järjestävän seuran nimi on suluissa kurssiviikon kohdalla.

 

Kurssit koostuvat viidestä opetuskerrasta. Opetuspäivät on merkitty kunkin uimakoulun kohdalle. Sairastumisesta on ilmoitettava välittömästi. Osa kurssimaksusta voidaan palauttaa sairauspoissaolopäiviltä, mutta vain lääkärintodistusta vastaan.

 

Lasten kursseilla ohjaajat pitävät lapsista huolta aulassa tapahtuvasta nimenhuudosta aulaan palauttamiseen asti. Ohjaajat avustavat lapsia sekä puku- että peseytymistiloissa.

 

Ennen kurssille ilmoittautumista tutustu lapsesi taitoihin vedessä. Käy lapsesi kanssa muutaman kerran uimassa ja tutustumassa opetushalliin. Liian vaativassa ryhmässä lapsen kokemukset liikunnasta ja uimisesta saattavat muodostua epämieluisiksi. Toiveena on, että kurssien välillä uimataitoja harjoitellaan itsenäisesti, jotta opitut taidot ehditään omaksua ennen uudelle kurssille osallistumista. Tutustuthan huolella myös kurssisisältöihin, jotta osaat valita lapsesi taitoihin nähden mahdollisimman sopivan kurssin.

 

Aikuisille (16 v–) järjestetään alkeis-, alkeisjatko- sekä tekniikkakursseja. Kursseja järjestetään sekä Tikkurilan että Myyrmäen uimahalleissa. Järjestävinä seuroina toimivat Poseidon Myyrmäessä sekä Vantaan Vesikot ja Simmis Wanda Tikkurilassa.

 

Lisätietoja löydät järjestävän seuran internetsivuilta tai www.vantaa.fi/liikunta - uimakoulut

UIMAKOULUIHIN LIITTYVÄT ASIAT:

Ota Yhteyttä:Liisa Meurman P.0408681409 (arkisin klo.12.00-14.00)

llmoittautuminen lasten syys-marraskuun uimakouluihin ja kaikkiin aikuisten uimakouluihin alkaa ma 28.7.2014.Ilmoittautumiset aukeavat klo 10.00 (katso tarkemmat ohjeet järjestävän seuran kohdalta).

 

- Lasten uimakurssien hinta on 37 euroa / kurssi (5 krt) sisältäen sisäänpääsymaksun.

- Vanhempi + lapsi -kurssin hinta on 37 euroa / pari / kurssi (5 krt) sisältäen molempien sisäänpääsymaksun.

- Aikuisten uimakurssin hinta on 55 euroa / kurssi (7 krt) + aikuisen sisäänpääsymaksu.

 

Kurssit maksetaan erikseen ilmoitetulla tavalla. Ohje löytyy kunkin uimaseuran kohdalta. Jos jollakin kurssilla on alle 8 osallistujaa, seura voi peruuttaa kurssin. Peruuttamisesta tiedotetaan ennen kurssin alkua. Kurssin peruuntuessa jo maksetut kurssimaksut palautetaan, jos ilmoittautunutta ei pystytä sijoittamaan muulle vastaavalle kurssille.